tisdag, augusti 16, 2016

Snart skolstart, hoppas ni har det gött på eventuell Malmöfestival, att ni haft det bra i sommar, ett litet boktips, välkomna tillbaka osv

En vecka kvar nu tills ni börjar nu! Ni som ska börja år 1 dvs. Ni som ska börja i tvåan och trean har några dagar till. Hoppas ni har en bra känsla inför skolstarten! Vi är mycket nyfikna på er nya personer och ser framemot att träffa alla "gamla" igen. Jag tänkte ge er ett litet tips om ni är sugna på att komma igång och läsa lite bra böcker.

Den bokcirkel som startade i våras blev ganska succéartad och fortsätter såklart i höst. Vi bestämde innan sommaren att vi ska läsa boken GUDARNA av Elin Cullhed. Den verkade intressant, häftig, rolig, annorlunda och ganska lättläst. (I den länkade recensionen ovan beskrivs den som "en feministisk bruksanvisning utan regler".)

Kom med du också!

Alla som är med i bokcirkeln får även den här boken (ja, får! Får som i får helt gratis). Om du inte kan bärga dig så kan du tjuvstarta läsningen såklart. Den finns att få tag på som e-bok så gå in på eLib och låna den i mobilen. Annars återkommer vi med datum och tider, utdelning av boken och annat praktiskt när skolan börjat.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Där inget annat anges har materialet på bloggen Creative Commons-licensen BY NC SA.. Använder Blogger.